Design Interior Online

  • Acasa
  • /
  • Design Interior Online

Ce este Design Online?

Este o optiune de simplificare si virtualizare a serviciilor de design interior care iti ofera posibilitatea de a beneficia de implicarea unui designer in proiectul tau indiferent daca vrei sa-ti redecorezi o camera sau sa faci o amenajare completa pentru toata casa.

Vei economisi bani pentru ca aceasta optiune este o alternativa la abordarea clasica a unui proiect de design interior care ne permite sa reducem costurile.

Vom comunica prin e-mail, telefon sau Whatsapp si astfel proiectul tau va fi gata intr-un timp mult mai scurt.

Cum functioneaza?

Pasul 1: Alege pachetul de servicii

(vezi mai jos descrierea fiecărui pachet)

Pasul 2: Efectueaza plata

In maxim 24 ore vei fi contactat pentru a confirma serviciile dorite si pentru a stabili modalitatile de plata.

Pasul 3: Raspunde la chestionar

Dupa ce ai efectuat plata avansului vei primi pe mail un chestionar ce difera in functie de pachetele de design alese. Cu ajutorul acestui chestionar noi vom sti sa adaptam cunostintele si creativitatea noastra nevoilor tale.

Pasul 4: Trimite-ne masuratorile si fotografiile spatiului

In acelasi e-mail vei primi instructiunile pentru masurarea si fotografierea spatiului.

Pasul 5: Realizarea proiectului

Din momentul in care ne trimiti raspunsul la chestionar, masuratorile si fotografiile incepem sa lucram la priectul tau. Acesta iti va fi predat in 7 zile lucratoare. In acest interval vom comunica prin e-mail, telefon sau Whatsapp pentru ca la final proiectul tau sa fie perfect adaptat.

Pasul 6: Implementarea proiectului

Pentru implementarea proiectului beneficiezi de asistenta on-line oricand si de cate ori ai nevoie.

Pachete de servicii:

PACHET MOBILARE

Daca spatiul tau este deja finisat si vrei sa-l mobilezi, prin acest pachet iti facem propunerea de mobilare conform stilului si bugetului tau, tinand cont de finisajele si instalatiile existente. Toate produsele propuse se vor regasi intr-o lista de cumparaturi ce contine cantitatile necesare, coduri de produs si datele de contact ale distribuitorului.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET MOBILARE 3D

Prin acest pachet iti facem propunerea de mobilare conform stilului si bugetului tau, tinand cont de finisajele si instalatiile existente, fiind incluse si imaginile fotorealiste cu produsele propuse ale spatiului tau finisat. Toate produsele propuse se vor regasi intr-o lista de cumparaturi ce contine cantitatile necesare, coduri de produs si datele de contact ale distribuitorului.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET FINISAJE

Daca ai terminat cu instalatiile si nu stii ce finisaje sa alegi si cum sa le potrivesti in incapere, acest pachet te ajuta sa alegi finisajele potrivite conform stilului si bugetului tau. Toate produsele propuse se vor regasi intr-o lista de cumparaturi ce contine cantitatile necesare, coduri de produs si datele de contact ale distribuitorului.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET FINISAJE 3D

Acest pachet te ajuta sa alegi finisajele conform stilului si bugetului tau, dar ai la dispozitie si imagini fotorealiste ale spatiului cu produsele propuse astfel incat sa poti vizualiza propria incapere gata finisata. Toate produsele propuse se vor regasi intr-o lista de cumparaturi ce contine cantitatile necesare, coduri de produs si datele de contact ale distribuitorului.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET FINISAJE SI MOBILARE

Avand la dispozitie incaperea cu instalatiile existente, iti propunem prin acest pachet finisajele, mobilierul si corpurile de iluminat in functie de stilul si bugetul tau. Toate produsele propuse se vor regasi intr-o lista de cumparaturi ce contine cantitatile necesare, coduri de produs si datele de contact ale distribuitorului.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET FINISAJE SI MOBILARE 3D

Acest pachet contine propunerile de finisaje, mobilier si corpuri iluminat  in functie de stilul si bugetul tau, dar si imaginile fotorealiste ale incaperii finisate cu obiectele propuse. Toate produsele propuse se vor regasi intr-o lista de cumparaturi ce contine cantitatile necesare, coduri de produs si datele de contact ale distribuitorului.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET ACCESORIZARE

Este un pachet recomandat celor care au un spatiu finisat si mobilat si isi doresc sa aleaga decoratiunile care sa puna in valoare ambientul sau sa-l decoreze pentru ocazii speciale.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET AMENAJARE COMPLETA

Acest pachet se adreseaza celor care vor amenajarea unui spatiu complet nefinisat si neutilat sau care isi doresc o reamenajare completa pentru ca acesta contine toate pachetele de design interior.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET ELECTRICA

Alege acest pachet daca ai nevoie de ajutor la pozitionarea aparatajului electric in functie de mobilarea optima.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET ELECTRICA – SANITARE 

Alege acest pachet daca ai nevoie de ajutor la pozitionarea aparatajului electric, a instalatiilor sanitare, a instalatiilor de incalzire si de ventilatie in functie de mobilarea optima.

Vezi AICI un exemplu de proiect.

PACHET ELECTRICA – SANITARE – INCALZIRE – VENTILATIE 

Alege acest pachet daca ai nevoie de ajutor la pozitionarea aparatajului electric, a instalatiilor sanitare, a instalatiilor de incalzire si de ventilatie in functie de mobilarea optima, dar si de reconfigurarea plafoanelor in functie de electrica si mobilare (scafe, rilogi, decoruri).

Vezi AICI un exemplu de proiect.